A Travellerspoint blog

L to the V


View LA on AnnikaSS's travel map.

Etter noen dager i LA bestemte vi oss for å dra på en liten utflukt til Las Vegas. Turen tok rundt 4 timer og det meste av landskapet var ørken og temperatueren kom opp i 117 F som blir 47 i celcius! Varmt, med andre ord! På veien dit kjørte vi innom et sted som heter Ghost Town. Et kult sted som ligger ca midt i mellom LA og LV.
Las Vegas

Las Vegas

Ghost town

Ghost town

Herman i fengsel i Ghost Town

Herman i fengsel i Ghost Town

varmt!

varmt!


I Las Vegas bodde vi på et hotell som heter Vdara. Vi gikk litt crazy med hotellrom og bodde i en suite i 16 etg med utsikt over hele LV. På kvelden spiste vi på en resturant som heter Strip Steak. Som forrett fikk vi pommes frites med tre forskjellige sauser. Til middag hadde vi en steak (of course!) og til dessert hadde vi ostekake. Jeg må si at dette er en av de bedre mat opplevelsene jeg har hatt. Helt fantastisk mat!
Vdara, hotellet vårt i LV

Vdara, hotellet vårt i LV


Utsikten fra Vdara

Utsikten fra Vdara


Strip steak at the Mandalay Bay

Strip steak at the Mandalay Bay

Etter middagen dro til Wynn hotell og så på et show som heter Le Reve. http://www.youtube.com/watch?v=Nbl-GJwfQGA&feature=related . Scenen var laget slik at den plutselig ble til vann for å så bli en hard scene igjen. Det var en blanding av akrobatikk, dans og vannshow. Helt sinnsykt!! Øynene mine var tørre etter å ha stirret så intenst i en og en halv time.
La Reve at the Wynn

La Reve at the Wynn

Etter dette gikk vi fra Wynn til Bellagio for å spille på casino. På veien dit gikk vi innom hotellene ceasars palace, the Venetian +++ og avsluttet med vannshowet til Bellagio. http://www.youtube.com/watch?v=ZUJ8RplO9D8&feature=related. På Bellagio begynte jeg på slot-maskinene med 3$. Etter å ha vunnet 50$ for å så tape 20$ brukte vi de resterende 30$ på ruletten. Der teamet Herman og jeg opp og endte med å vinne 150$. Så å bruke 3$ på slot-maskinen for å så å vinne 150$ i rulette må jeg si var en god investering. :)
The Venetian

The Venetian

Kjæresteparet

Kjæresteparet

Bellagio

Bellagio

Las Vegas

Las Vegas

Posted by AnnikaSS 09:35 Archived in USA Comments (0)

L to the A


View LA on AnnikaSS's travel map.

Ja, da var jeg endelig i LA! Herman og jeg landet omtrent samtidig, og møttes på AVIS hvor vi leide denne lille rakkeren:
Ford Mustang GT

Ford Mustang GT


Hollywooood

Hollywooood


Etter at bilen var leid, bar ferden i retning Hollywood Hills hvor en gammel fotograf kompis av Herman bor. Hermans venn, Mark Liddell, http://www.markliddell.com/ er med tiden blitt en veldig kjent fotograf som også regisserer musikkvideoer, og styler båder personer og hus. Med andre ord, huset hans er veldig fint! :) Første kvelden spiste vi på en veldig god indisk resturant som heter Bombay Palace. De to neste dagene ble vi guidet rundt i LA av Mark og hans samboer Tim. Vi spiste blant annet på en kinesisk resturant hvor de kjører rundt maten i traller og hvor man da bare forsyner seg av disse. Da vi først satt oss ned kom det 4 forskjellige folk med traller rundt oss og jeg fikk følelsen av tralle attack!
Kinesisk mat

Kinesisk mat


Vi ble også vist Walt Disney Concert Hall som er en av de vakreste bygningene jeg har sett.
Walt Disney Consert Hall i LA

Walt Disney Consert Hall i LA


På lørdagskvelden tok Mark og Tim med oss på en restaurant/bar som het Bazaar på et hotell som heter SLS. Der fikk vi drinker som ble tilsatt flytende nitrogen. Toalettene var også ganske spesielle. Ved hjelp av vegger av bare speil ga de en god mulighet til å bli kjent med kroppen sin.

Posted by AnnikaSS 08:56 Archived in USA Comments (0)

(Entries 13 - 14 of 17) « Page .. 3 4 5 6 [7] 8 9 »